Jdi na obsah Jdi na menu
 


návštěva u nás

img_9987.jpg

 

Pokud jste zapsáni do našeho pořadníku na štěňátko, nebo jste zájemci uvažující o chlupatém kamarádovi,

velmi rádi vás u nás přivítáme.

Prosím o dodržení našich instrukcí.

/zájemců o kouknutí na psy a štěňátka je hodně, vždy mají přednost budoucí rodiny, není v mých silách ani v časových možnostech mít x návštěv denně, snažím se vždy najít vhodný termín pro vás + pro mě/

Pokud nemáme štěňátka, můj denní harmonogram je volnější, můžeme přijímat více návštěv.

30 let jsem pracovala 7 dní v týdnu a nyní jsem pochopila, že opravdu musím občas polevit, věnovat více času své rodině a svým holkám, tudíž návštěvy nepřijímáme v neděli. I přesto pracuji, venčím, pečuji o 4 nohé členy rodiny, eventuálně o štěňátka, pracuji na zahradě či domě, návštěva u nás je tedy možná : pondělí - sobota.

Pokud, ale máme narozená či odrostlejší štěňátka, má můj pracovní den činí 16-18h, vč. víkendů svátků apod.

Ráno nejdříve nakrmím štěňátka + jejich maminky, následuje úklid u prcků, výměna dek, hraček /praní, sušení - věšení prádla/ či doplnění suché dřevité vlny, aby byly v suchu a teple. Výměna misek s vodou...

Vyvenčím další členky psí rodiny, a opět kolečko - krmení mladých  fenek, úklid, voda...výměna povlečení v holčičím bydlení...

Mezitím se miminka po jídle vyprázdní, takže opět úklid. A tak je to celý den, miminka jí, spí a vyprazdňují se často.

Záleží na počtu štěňátek, a zda máme miminka souběžně od více maminek, každý den je to ráno  1-3h práce.

Během návštěvního týdne se snažíme najít vhodný čas pro každého zájemce, mezi návštěvami musím udělat  podobné  kolečko jako ráno, proto, pokud se spolu domluvíme na určitém času, prosím dodržte ho.

Počítejte s návštěvou u nás 60minut, veškeré informace posíláme emailem, pokud máte doplňující otázky, můžete emailem nebo si je připravte a já vám je velmi ráda zodpovím při vaší návštěvě u nás. Každý vždy dostává dezinfekci na ruce, pokud jste alergičtí, doporučuji si vzít sebou gumové rukavice.

Naše velké holky krmím v JARO-LÉTO-PODZIM V 17h, V ZIMĚ  v 16h, jsou na tuto hodinu naučené, proto vaší návštěvu musím v 16.45-15.45h ukončit. V rámci dobrých sousedských vztahů, je potřeba dodržet čas, jinak se holky hlasitě ozývají wink

 Po večeři se krátce vyvenčí, doplním či vyměním vodu.

V případě příznivého počasí a letních dnů lze vás přivítat i v podvečerních hodinách po 18hodině. Naopak pro miminka je to příjemnější. Buďte připraveni i na změnu počasí, budeme vždy venku, oblečte se dle ročního období a dle počasí na Vysočině.

Prosím na návštěvu se moc nevoňte, děti mají citlivé čeníšky.

V případě nachlazení, nemoci - nejezděte, psí miminka jsou jako děti v šestinedělí, citlivá a následky mohou být katastrofální.

Štěňátka často fotím, každý týden přidávám do galerie na Rajče + Facebook, proto pokud píšete o fotky extra, chce je i 70% dalších budoucích majitelů, proto vydržte, fotky budou....

Pokud PRŠÍ, SNĚŽÍ nefotím! Nelze upřednostnit 1-2-3 štěňátka. Pokud máte zájem, mohu vás vyfotit s chlupáčem na návštěvě u nás.

Štěňátka krmím naposledy v létě 22-23h, v zimě 21-22hodin, následuje úklid a venčení velkých holek..

Proto buďte prosím trpělivější, den nám začíná v 7hodin a končí většinou hodně po půlnoci. Proto pokud neberu telefon, nespím, ale většinou pobíhám kolem psů, napište sms, ozvu se zpět. 

A přesto, že mám někdy pocit, že i kdyby měl den 48h, nestačí na vše, jsme šťastní a moc rádi uděláme radost s chlupáčem i vám. Těšíme se na návštěvy!

Michaela & Tony & holky 

 

P.S. Ptáte se, co můžete dovézt štěňátkům, maminkám, holkám.

Piškoty, psí pamlsky vakuově balené, jablíčka, mrkev, okurky, cukety apod., to jim udělá radost vždy, obzvláště jablíčka ťupkatá - domácí winkovoce a zeleninu naše holky milují.

Plyšáky po dětech miminkům udělají velkou radost. Jogurty přírodní, tvarohy, pribiňáčky + lipánky - můžete si nakrmit své štěňátko.