Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlídání , HOTEL aneb PRÁZDNINY u nás

 PSÍ PRÁZDNINY U NÁS ...

10712784_835421736498127_3982171428100653005_n.jpg


Reakce na Vaše dotazy vyústila v mé sepsání podrobností..
Pokud se ptáte, mohli bychom u Vás nechat našeho psího miláčka,kamaráda, potomka Vaší fenky, ODPOVĚĎ JE ANO ….
Pohlídáme Vaše psího kamaráda , může být ubytovaný venku nebo doma, pouze záleží na zvyklostech psíka či Vašem přání.Při pobytu psa u nás je vždy členem rodiny, stejně tak jako naše psí holky.
Venčíme mezi 7-8 h ranní na přilehlé louce , takže pro „šílence“ či zájemce o aportování , je zde vynikající prostředí ,máme létající talíře , dumíky a různá házedla, která jsou celou procházku „ v provozu „ , potok který lemuje louku je čistý a hluboký i na plavání .
img_6114--2-.jpg
Po procházce jsou psi na zahradě , po obědě následuje další venčení – na louce či delší procházky na nedaleké lomy , s možností koupání v čisté vodě.


Krmíme kolem 17h –BARFEM nebo vynikajícími holistickými granulemi Mister Mix  , na Vaše přání lze jídlo různě upravit a uzpůsobit mazlíčkovi.
Do večerního venčení jsou psíci na zahradě či doma , poslední venkovní venčení je mezi 20-23h, dle počasí , v horkých dnech chodíme později a ráno dříve.
Po dobu pobytu psího kamaráda u nás , nabízíme cvičení , upevňování správné chůze na vodítku u nohy , odstranění nežádoucích zlozvyků apod, vše záleží na časovém rozvrhu a osobní domluvě.Dále nabízíme možnost přípravy na zkoušky , předvedení +absolvování zkoušek , včetně pracovních .

Co je potřeba pro pobyt u nás ? 

Platné očkování, odčervení, použití prostředků proti blechám, klíšťatům - v případě dohody mohu vše potřebné aplikovat či zařídit na veterině.

Pro větší pohodlí Vašeho chlupáče, ideální je sepsat pár informací, kdy venčíte,kdy dostává jídlo, jak na něj voláte , na jaké pokyny poslouchá ,zlozvyky apod.


Veškeré informace na tel.777 300 955 , zcmv@email.cz 
www.zceskomoravskevysociny.estranky.cz

FOTOGRAFIE Z PRÁZDNIN U NÁS ZDE - KLIK 

 

prehrada--maja-nut-ela---horus-nedele-2014-040.jpg

img_6160--2-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky VELKÁ FOTOGALERIE + ARCHÍV